Dia Mundial del Medi Ambient: 5 de juny de 2024

El pròxim 5 de juny es celebra el Dia Mundial del Medi Ambient. El lema d’enguany és “Les nostres terres. El nostre futur. Som la #GeneracióRestauració”, perquè es centra en restaurar les terres, detindre la desertificació i enfortir la resiliència a la sequera. No podem retrocedir en el temps, però sí que podem fer créixer els boscos, revitalitzar les fonts d’aigua i restaurar els sòls.

A la biblioteca del CEFIRE CTEM, un altre any més, volem col·laborar en la celebració d’aquest important dia. Per això, hem recollit uns materials i recursos en línia perquè pugueu treballar i commemorar el dia a l’aula. També hem elaborat una selecció de bibliografia disponible per a préstec a la nostra biblioteca.

Pots descarregar-te el document complet en PDF ací

Dia-Mundial-del-Medi-Ambient-5-juny-2024