Dia Mundial dels Oceans: 8 de juny de 2023

El passat 5 de juny vam celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient. I, continuem amb el Dia Mundial dels Oceans, que serà el pròxim 8 de juny, un dia que ens recorda la importància de cuidar els nostres oceans i l’important paper d’aquests en la nostra vida quotidiana. Perquè, l’objectiu d’aquest Dia és informar sobre l’impacte dels humans en l’oceà, desenvolupar un moviment mundial de ciutadans per l’oceà i mobilitzar i unir a la població mundial en un projecte per a la gestió sostenible dels oceans. El tema per al Dia Mundial dels Oceans d’aquest any 2023 és: Planeta oceànic: els corrents estan canviant, un any emmarcat en el Decenni de Ciències Oceàniques de l’ONU.

Per això, en la biblioteca del CEFIRE CTEM, hem arreplegat uns materials i recursos online perquè pugueu celebrar aquest Dia amb el vostre alumnat. També hem elaborat una bibliografia amb uns meravellosos llibres, tots ells disponibles per a préstec a la nostra biblioteca.

Pots descarregar-te el document complet en PDF ací

Dia-Mundial-dels-Oceans-8-juny-2023