Dia Mundial del Medi Ambient: 5 de juny de 2023

El pròxim 5 de juny es celebra el Dia Mundial del Medi Ambient i, a la biblioteca del CEFIRE CTEM, un altre any més, volem celebrar aquest gran dia.

El Dia Mundial del Medi Ambient 2023 ens recorda que tota acció que prenga la ciutadania contra la contaminació per plàstics suma al moviment mundial. Aquestes accions ciutadanes impulsen a governs i empreses a implementar mesures concretes enfront de la contaminació plàstica. És hora d’accelerar l’acció i la transició cap a una economia circular. És hora d’aconseguir un món #SenseContaminacióPerPlàstics.

Aquestes accions ciutadanes contra la contaminació per plàstic inclou, per descomptat, als nostres xicotets/es que han de ser educats/es en la cura i conservació del medi ambient. Per això, a la biblioteca del CEFIRE CTEM, hem recollit uns materials i recursos online perquè pugueu treballar i celebrar a l’aula aquest dia. També hem elaborat una selecció de bibliografia disponible per a préstec en la nostra biblioteca.

Pots descarregar-te el document complet en PDF ací

Dia-Mundial-del-Medi-Ambient-5-juny-2023