Dia Nacional de la Nutrició: 28 de maig de 2023

El pròxim 28 de maig es celebrarà el Dia Nacional de la Nutrició amb l’objectiu d’educar a la població en hàbits alimentaris saludables (enguany, centrant-nos en la nostra gastronomia espanyola) i així aprofitar, de manera òptima, els nutrients i components funcionals que provenen dels aliments, necessaris per a l’atenció de la nostra salut.

En la biblioteca del CEFIRE CTEM també volem unir-nos a la celebració d’aquest dia, per a no oblidar-nos de que cuidar la nostra alimentació és primordial per a tots/es nosaltres, les persones adultes i, sobretot, per als/les xiquets/es. Per això, hem arreplegat uns materials i recursos online per a poder treballar en classe amb els/les vostres alumnes. També hem elaborat una bibliografia sobre el tema amb materials disponibles en préstec a la nostra biblioteca.

Pots descarregar-te el document complet en PDF ací

Dia-Nacional-de-la-Nutricio-28-maig-2023-1