Dia Internacional de les Muntanyes: 11 de desembre de 2022

El pròxim 11 de desembre celebrem el Dia Internacional de les Muntanyes i, en la biblioteca del CEFIRE CTEM, volem donar la importància que es mereix aquest dia. En especial enguany, on el lema és Les dones mouen muntanyes“. Perquè, a fi de desencadenar un canvi real cap al desenvolupament sostenible, és important participar en un canvi transformador de gènere.

El Dia Internacional de les Muntanyes 2022 és una oportunitat per a crear consciència sobre la necessitat d’empoderar a les dones de les muntanyes perquè puguen participar de manera més efectiva en els processos de presa de decisions i tindre més control sobre els recursos productius. Aprofitem l’ocasió per a recordar-vos que també al CEFIRE CTEM contribuïm a l’empoderament de les dones amb la nostra secció de la biblioteca, disponible per a tots/es vosaltres, dedicada a “Dones i Ciència” (adjuntem davall el document en PDF).

A la biblioteca del CEFIRE CTEM, hem arreplegat uns materials i recursos online dedicats al Dia Internacional de les Muntanyes perquè podeu treballar i celebrar aquest important dia. També hem elaborat una selecció de la bibliografia sobre el tema disponible per a préstec en la nostra biblioteca.

Pots descarregar-te el document complet en PDF ací

Pots descarregar-te la bibliografia “Dones i Ciència” en PDF ací

11-desembre-2022-Dia-Internacional-de-les-Muntanyes