CESAR Teachers Trainig. El Cosmos desconegut

L’Agència Espacial Europea (ESA), la Ciutat de les Arts i les Ciències i el CEFIRE CTEM organitzem unes noves jornades dins del programa CESAR Teachers Training.

Aquesta iniciativa és un projecte pioner que permet que professors de Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius compartisquen experiències de primera mà amb els científics i enginyers de la ESA a través de videoconferències. En aquesta ocasió, s’abordarà l’estudi del cosmos desconegut.

Les jornades es realitzaran entre el 23 i el 26 de maig de 2022 de manera presencial des de la Ciutat de les Arts i les Ciències, encara que també existeix la possibilitat de seguir les videoconferències a distància. Podeu realitzar la inscripció a través del següent enllaç i consultar el programa ací.