X Curs de preparació per a l’Aula Experimenta i les Maletes de Pràctiques – Edició 2021-22

L’objectiu d’aquest curs és doble:

Per un costat, preparar-se per poder participar en la iniciativa “Anem a l’Aula amb els estudiants” de la Facultat de Física i també conèixer els experiments del projecte “L’Armari de Pràctiques” que es troben disponibles en maletes i poder prendre-les en préstec al SFP per a la seua utilització.

Les classes son totalment pràctiques, manipulant instrumentació de laboratori. Es treballarà per parelles. Es proporcionaran guies i fitxes de totes les pràctiques i de totes les maletes de pràctiques amb detalls dels muntatges i dels objectius de cada pràctica.

Per a la inscripció podeu pitjar: http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=9832984&usuario=formacion

AExperimentaX