Pràctiques de Tecnologia amb Arduino

Dins de les activitats de formació del professorat que organitza el Cefire CTEM, tenim aquest curs «Pràctiques de Tecnologia amb Arduino», dirigit al professorat que està fascinat pel món de l’electrònica, la programació i la robòtica. S’exploren les possibilitats de les plaques Arduinoper a interactuar amb objectes del món real.  Les seues aplicacions didàctiques són innombrables, tant com controladores de processos, connectades a altres dispositius, ordinadors o mòbils. De manera que els participants tindran la possibilitat de dissenyar i programar els seus propis projectes amb una orientació científic-tecnològica segons les seues preferències.

Per a aquest curs no són necessaris coneixements previs, només ganes d’aprendre i de passar-s’ho bé.

L’objectiu final serà que el professorat puga incorporar aquesta tecnologia al treball diari amb el seu alumnat.

Per a més informació i inscriure’t en el curs ací