VI Simposi ESenRED

Bon dia

Ja està en marxa el VI Simposi de ESenRED, Xarxa Estatal de Xarxes de Centres Educatius per la Sostenibilitat. En aquest cas serà virtual i, al marge de l’espai comú i les intervencions en directe, cadascuna de les xarxes disposarà d’una sala on podrà compartir les seues experiències i informacions.

Indiquem l’enllaç a la pàgina del simposi, (https://proyectosced.wixsite.com/esenred2020), on està el programa i el formulari d’inscripció. El termini està obert fins al 30 de novembre. Aquesta és lliure, gratuïta i en principi sense limitacions al nombre de participants.

D’altra banda, en acabar la inscripció s’ofereix la possibilitat de presentar experiències. Cada centre pot aportar informació del seu projecte mitjançant una fitxa (enllaç ací) que haurà d’omplir i remetre a alguna d’aquestes adreces:

El termini de presentació d’experiències està obert fins al dia 20 de novembre.

Enguany, considerant que el lema del Simposi és: “Ara, educació ecosocial”, només s’admetran aquells projectes que descriguen alguna experiència en aquest sentit (per coherència a la trobada). Per tant, adjuntem unes orientacions sobre aquest tema.

Salutacions i esperem les vostres aportacions

CRITERIOS EDUCACIÓN ECOSOCIAL