Xarrada Girls4STEM Professional-Cecilia Payne-Gaposchkin

La pròxima Xarrada Girls4STEM Professional tindrà lloc aquest dijous 12 de novembre a les 18:30h en directe des del ETSE-UV i amb la col·laboració especial del CSIC.

Encara que emetrem en directe pel nostre canal de YouTube us agraïm la inscripció prèvia en go.uv.es/girls4stem/cecilia.

Comptarem amb quatre dones professionals de branques científic-tecnològiques que ens contaran de manera amena la seua trajectòria professional, els seus assoliments i reptes, i com és el seu dia a dia en la seua professió des d’una perspectiva divulgativa i també com a dona en el món STEM.

Isabel Abánades (Doctora en Química i investigadora en l’Institut de Ciència Molecular, ICMol);

Teresa Bonet (Informàtica, tècnic TIC en l’Administració i vocal del Col·legi d’Enginyeria Informàtica de la Comunitat Valenciana);

Angélica Gómez (cap d’operacions en empresa logística del sector de l’automoció i degana del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Industrials de València);

Anabel Morales (Doctora en Física Nuclear i investigadora en l’Institut de Física Corpuscular IFIC).

Aquesta xarrada Girls4STEM Professional està dedicada a Cecilia Payne-Gaposchkin i està orientada al públic en general i, especialment, a professorat de diferents nivells educatius, es troba emmarcada dins de les activitats organitzades per Girls4STEM des de la ETSE-UV, el Vicerectorat d’Igualtat Diversitat i Sostenibilitat i la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València i compta amb el suport de la Generalitat Valenciana.

El projecte Girls4STEM té com a principal objectiu el foment de vocacions en les àrees STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques, per les seues sigles en anglés) entre el públic en general i, de manera molt particular, entre les xiques.

En la web del projecte (http://www.girls4stem.es) és possible consultar més informació sobre els objectius i activitats del projecte.

També podeu seguir-nos en xarxes socials:

•En twitter @Girls4STEMVLC (https://twitter.com/Girls4STEMVLC)

•En Facebook @Girls4STEM ((https://www.facebook.com/Girsl4STEM)

•En Instagram @girls4stemvlc (https://www.instagram.com/girls4stemvlc/)

•En Youtube @Girls4STEMVLC (https://bit.ly/3es1ZJq)