Projecte Webs.cat: creació de llocs web en valencià

Us adjuntem al vincle  https://aliançastem.cat/ca/projecte-wap-cat/ informació detallada del curs en línia de formació de professorat “Projecte Webs.cat: creació de llocs web en valencià” que tornarà a impartir la Universitat Rovira i Virgili, amb diverses edicions, a partir del proper mes d’octubre.

El curs persegueix la doble finalitat de capacitació en competències digitals i de potenciació de l’ús del  valencià.

Amb una durada de 40 hores, s’adreça a professorat de les àrees STEM, d’humanitats i de ciències socials de qualsevol nivell des de Primària a Secundària i Cicles Formatius, que estiga interessat en rebre formació pràctica sobre creació de webs com a recurs transversal en les seves assignatures.

S’imparteix en línia i contempla sessions formatives en plataforma Moodle i webinars, i una part de treball al centre en què s’utilitza com a recurs i element de motivació el “Concurs WAPPS.cat”.

Es convoquen 4 noves edicions del curs en el període octubre 2020 – febrer 2021. Les edicions es dividiran dues parts. Una primera al 1r trimestre del curs 2020-21 amb 20 h reconegudes i una segona part al 2n trimestre amb 20 hores més. L’activitat és gratuïta. Els interessats/des poden sol·licitar la seva inscripció a l’edició del curs preferida en els terminis i amb els formularis que s’indiquen a la convocatòria, i que adjuntem a continuació:

Els participants de la comunitat valenciana rebran un reconeixement del curs emés per l’ICE de la URV, amb el qual podran tramitar el reconeixement i inscripció en el registre del SFP de la GVA.

 

Activitat realitzada en col·laboració amb el Departament d’Educació, el CEFIRE CTEM i la Fundació .cat. en el marc de l’Aliança STEM.