Llibre “365 enigmas y juegos de lógica: pon a prueba tus neuronas”

T’agraden els desafiaments? Posa a prova les teues neurones i les de tota la teua família amb aquest llibre que et portem des de la biblioteca del CEFIRE CTEM, teniu un enigma per a cada dia de l’any. Acceptes el repte?

Com, encara que no de la mateixa manera que el mes passat, seguim a casa, et portem un altre llibre més d’enigmes matemàtics i misteris que podràs trobar (igual que l’anterior:“El torreón de los enigmas: 201 acertijos para poner a prueba tu ingenio”) a la secció de Matemàtiques recreatives de la nostra biblioteca del CEFIRE CTEM.

Ho estem aconseguint i, molt prompte, la biblioteca del CEFIRE CTEM tornarà a estar amb vosaltres, però mentres arriba eixe moment, hem recopilat per a tu un llistat de escape rooms gratuïts online relacionats amb la ciència perquè pugues disfrutar en família dels jocs de lògica i enigmes des de casa, a l’estil del llibre “365 enigmas y juegos de lógica: pon a prueba tus neuronas”, però des del teu ordinador o mòbil. Ja podràs disfrutar dels enigmes matemàtics, misteris i jocs de lògica d’aquest llibre. Ara: resol els enigmes i jocs de los escape rooms que et portem! Escapa’t a casa i posa a prova les teues neurones!

Et pots descarregar la fitxa i els escape rooms científics online en PDF ací

Val. -- 365 enigmas y juegos de lógica - pon a prueba tus neuronas