DISSENYAR I CONSTRUIR UNA ESTRUCTURA TRIANGULADA

QUAN DE PES POT SUPORTAR?

Com ja sabem, una estructura és un conjunt d’elements units entre sí amb la finalitat de suportar les forces que actuen sobre ella amb l’objectiu de conservar la seua forma. La rigidesa d’una estructura depèn del tipus de material utilitzat, de la qualitat del material, i la forma que agafa eixe material. 

Et proposem  dissenyar una estructura triangulada construïda únicament amb  paper i cartró i com a material d’unió cola blanca.  Comprovarem que el triangle és una figura geomètrica molt estable.

 

Et facilitem algunes plantilles, encara que  pots fer el teu  disseny propi, i un vídeo tutorial per a la construcció dels canutets de paper. 
Et reptem a que compartisques un vídeo o una foto, i ens mostres, la quantitat de pes que suporta la teua estructura en qualsevol xarxa social: Twitter, Instagram, Facebook menciona al @CEFIREambitCTEM i gasta els coixinets #ReptesCEFIRE i #estructurespaper

Et sorprendras com una estructura de paper pot suportar tant de pes. T’animes?

Baixa la fitxa en pdf Ací

REPTE - QUAN DE PES SUPORT_ (1)