Flors positives

Nivell: Primaria i ESO

Matèria: Sostenibilitat, Ciències Naturals

 

Activitat familiar: Elaboreu junts una Flor Positiva que ens ajude a dur millor aquests dies:

  • Dibuixeu, decoreu, construÏu…una flor reutilitzant materials que tingueu per casa i escriviu un missatge d’ànim per als vostres fills, filles, parella, veïns/es,…
  • Col·loqueu-la en un lloc visible i llegiu-la les vegades que necessiteu

Ajudeu-nos a omplir de flors positives el nostre cartell d’anuncis positius per donar-nos ànims els/les uns/es als/les altres (podeu penjar una foto de la vostra flor). Per a això, des del mòbil o tauleta haureu de punxar ací i s’obrirà el tauler amb una opció a baix que té una càmera de fotos. Fer clic (s’obri la càmera que fa la foto), guardar i publicar. Pots indicar el teu nom i edat en la part superior abans de publicar. I ja està, es veu en el tauler.