Llibre “Ciencia asombrosa: 70 experimentos alucinantes para hacer en casa”

Si t’agrada la ciència, convertix-te en un científic gràcies a aquest llibre que et recomanem des de la biblioteca del CEFIRE CTEM! Amb ell, transformaràs la teua llar en un laboratori, prepara’t per a experimentar! Fonts bombollejants, purnes voladores, tubs atronadors, gelats amb sal… i així, fins a 70 experiments amb els què quedar-te a casa aquesta quarantena gaudint amb la ciència! Estan pensats per a realitzar-se en la llar amb objectes quotidians.

Prepara’t per a descobrir els secrets de la física, la química, la biologia o l’enginyeria. Amb instruccions molt visuals, pas a pas, perquè al·lucines amb el resultat.

I, per a quan tot açò passe, també podràs trobar este llibre a la col·lecció de la nostra biblioteca del CEFIRE CTEM. Però, per ara, et deixem uns quants experiments extrets d’aquest sorprenent llibre perquè pugues anar aprenent i fent ciència des de casa. Són divertits, empírics i fàcils de seguir. Anima’t!

Et pots descarregar la fitxa i els experiments en PDF ací

Val. -- Ciencia asombrosa - 70 experimentos para hacer en casa