III Congrés CTEM

Oberta la inscripció per al III Congrés CTEM de la Comunitat Valenciana: Reptes STEM per a la inclusió

Des de l’àmbit CTEM de tota la xarxa CEFIRE, s’ha organitzat el III Congrés CTEM de la Comunitat Valenciana: Reptes STEM per a la inclusió. Se celebrarà al Campus de Burjassot de la UV, en l’aulari interfacultatiu i la sala Charles Darwin, el 13 i 14 de novembre de 2020.

BANNER III CONGRÉS CTEM

Amb aquest congrés es pretén abordar els tres reptes que planteja a l’àmbit CTEM amb un enfocament des de la inclusió: la igualtat, la coeducació i l’atenció a la diversitat.

Podeu participar presentant comunicacions en tres formats diferents: orals, pòsters i expositors. Totes les vostres participacions es publicaran, a la fi del congrés, en unes actes.

En aquest enllaç: PRESENTACIÓ COMUNICACIONS, trobareu les normes de presentació de les comunicacions, així com el formulari d’enviament de les vostres propostes.

Si esteu interessats en hi assistir, només heu d’inscriure-vos en el congrés en el següent enllaç: INSCRIPCIÓ. No oblideu confirmar la vostra assistència una setmana abans del congrés!

Si voleu conèixer més, tota la informació la trobareu a la pàgina del CEFIRE CTEM en el següent enllaç: WEB. Actualitzarem la informació periòdicament, amb totes les activitats i els detalls del programa.

Esteu tots convidats a participar. Us esperem!