Finalitza el Curs de Càlcul, Construcció i Muntatge de Conductes de Fibra a l’IES Beatriz Fajardo de Benidorm

Ens complau anunciar que ha finalitzat amb èxit el Curs de Càlcul, Construcció i Muntatge de Conductes de Fibra a l’IES Beatriz Fajardo de Benidorm organitzat pel Cefire d’Alcoi. Aquest programa formatiu ha estat dissenyat per oferir als participants els coneixements teòrics i pràctics necessaris per excel·lir en el camp de la instal·lació i manteniment de sistemes de conductes de fibra.

El Curs de Càlcul, Construcció i Muntatge de Conductes de Fibra ha proporcionat als participants una formació integral i actualitzada en aquest camp tecnològic tan important. Estem orgullosos dels resultats obtinguts i del compromís demostrat pels nostres alumnes. Continuarem treballant per oferir programes de formació que responguin a les necessitats del mercat laboral i contribueixin al desenvolupament professional dels nostres estudiants.