I Jornada Fira FP Industria 2024

El passat 23 de maig, l’IES Cayetano Sempere, amb col·laboració amb Cefire d’Alcoi, va celebrar amb gran èxit la I Jornada Fira FP Industria 2024 inaugurada per Marta Armendia Santos, acompanyada de diferents autoritats locals i professionals. Aquest esdeveniment pioner es va destacar pel seu enfocament a la innovació interdisciplinària i la formació professional, reunint a estudiants, professionals, empreses i educadors en un entorn dinàmic i enriquidor.

Xerrades de Taula Rodona i Projectes Innovadors
Un dels punts culminants de la jornada van ser les xerrades de taula rodona on es van presentar diversos projectes d’innovació interdisciplinària. Aquestes xerrades van permetre als assistents explorar noves idees i enfocaments a l’educació i la indústria, promovent l’intercanvi de coneixements i la col·laboració entre diferents àrees d’estudi.

A més, es va destacar el projecte d’innovació docent “Decideix on exercir”, una iniciativa que busca orientar i capacitar els estudiants sobre les diverses oportunitats professionals disponibles, ajudant-los a prendre decisions informades sobre el futur laboral.

Showroom i Expositors
Durant tot el dia, els assistents van poder gaudir d´un impressionant showroom amb més de 20 estands. Aquests expositors, provinents de diverses empreses, van oferir una visió detallada de les darreres tendències i tecnologies a la indústria. Va ser una oportunitat única perquè els estudiants i professionals interactuessin directament amb les empreses, coneguessin els seus productes i serveis, i exploressin possibles oportunitats de col·laboració i ocupació.

L’èxit d’aquesta jornada marca una fita important en l’àmbit de la formació professional i la indústria, establint les bases per a futures edicions que prometen continuar impulsant el creixement i la innovació en aquests camps.

Gràcies a tots els participants i col·laboradors per fer de la I Jornada Fira FP Industria 2024 un esdeveniment inoblidable! Esperem veure’ls en futures edicions per continuar construint plegats un futur més innovador i col·laboratiu.