Èxit del Curs de Soldadura a Alacant

Ha finalitzat el Curs de Soldadura per Arc Elèctric amb Elèctrode Revestit i Iniciació a la Soldadura TIG, dut a terme a Alacant. El curs ha tingut una gran acceptació i participació per part dels assistents.

Aquest curs ha estat un èxit rotund, proporcionant als participants coneixements teòrics i pràctics essencials en tècniques de soldadura. Els assistents han destacat la qualitat dels continguts i la professionalitat dels instructors, fet que ha contribuït a una experiència formativa enriquidora i altament valorada.

Agraïm a tots els participants pel seu entusiasme i dedicació, així com als instructors per la seva feina excel·lent. Aquest curs és un exemple del compromís continu amb la formació de qualitat i el desenvolupament professional.

Esperem comptar amb vosaltres en futures edicions i seguir recolzant el vostre creixement professional!