Formació de les noves pantalles interactives Synetech per a les assessories de Xàtiva, Elda i Alcoi

Ahir, l’empresa Synetech va dur a terme una formació especialitzada en l’ús de pantalles interactives per als assessors de Cefire Xàtiva, Elda i Alcoi. Durant la formació, els assessors van tenir l’oportunitat d’explorar i aprendre a manejar les noves pantalles interactives que van a implantar-se als centres educatius durant el curs 2023-24 i ens permetrà transformar la dinàmica de les aules.

La formació va incloure demostracions pràctiques i sessions interactives on els participants van experimentar de primera mà les múltiples funcionalitats d’aquestes pantalles, com la connectivitat amb els dispositius mòbils, la creació de contingut dinàmic i la implementació de metodologies d’ensenyament col·laboratives, així com la nova funcionalitat de fer loguin amb targetes NFC d’una manera més ràpida i segura.