Exposició «El futur s’escriu amb R»

La Fundació Mutua Levante presenta l’exposició «El futur s’escriu amb R».

Es tracta d’una mostra sobre el medi ambient per a conscienciar a la població sobre els hàbits de reduir i evitar el consum dels plàstics, tot i conjugant-se en el programa dels 17 ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible), previstos per a 2030.

En aquesta exposició, han col·laborat activament, dins d’un Projecte d’Aprenentatge Servei (ApS), els alumnes de 1r d’ESO i el professor de Biologia Santi Villora de l’IES Pare Vitòria, l’Ajuntament d’Alcoi, l’Agència Catalana de l’Aigua, la UNESCO i el Projecte Desplastifica’t.

L’exposició serà visitable, fins al 27 de març, a la sala de la Fundació Mutua Levante, en la Plaça d’Espanya, núm. 15 d’Alcoi. Horari de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 18.00 a 21.00 hores.

Per a més informació podeu consultar el següent enllaç al web de Fundació Mutua Levante.