Jornada difon FP dual Alcoy

El secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, Miquel Soler, ha inaugurat al Centre d’Art d’Alcoi la jornada ‘Difon FP Dual’ que ha reunit més de 130 docents de les comarques d’Alacant. La ponència central de la trobada l’ha impartida el viceconseller de Formació Professional del Govern d’Euskadi, Jorge Arévalo, qui ha abordat els reptes de futur de l’FP Dual.

L’encontre està organitzat per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, mitjançant la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, juntament amb els dos centres de formació, innovació i recursos educatius (CEFIRE) específics d’FP que té Educació de la Generalitat a Cheste i Alcoi; aquest últim, de nova creació aquest curs. A més, disposa d’ajudes dels fons de la Unió Europea.

“Amb aquestes jornades es vol oferir un espai de participació i de formació per al col·lectiu docent, presentar noves tendències educatives i projectes innovadors i reflexionar conjuntament sobre cap on ha de caminar l’FP Dual valenciana”, subratlla el secretari autonòmic, Miquel Soler.

LLEGIR NOTICIA COMPLETA 

DUALFIP.pdf1

DESCARGAR PROGRAMA