Jornades eTwinning: experiències educatives d’èxit i estratègies d’aplicació a l’aula

La plataforma eTwinning permet que el professorat de diferents països puga comunicar-se per a formalitzar intercanvis educatius. El coneixement de les experiències d’aula que es fan arreu d’Europa facilita el canvi de perspectiva cap a una visió de l’ensenyament més plural, més inclusiu i més innovador que permet la transfromació real de l’educació. En aquestes jornades comptem amb les aportacions de les ambaixadores eTwinning i amb la presentació de projectes que s’han dut a terme als nostres centres enguany. Tenim un programa molt complet amb participació de centres d’Infantil, de Primària, de Secundària i de Formació de persones adultes. Una bona ocasió per a compartir reflexions i transferir idees als contextos educatius de tota mena.

Consulteu-ne el programa.