Curs de supervivència per a l’ensenyament d’idiomes semipresencial i a distància

El curs 2024-25 algunes EOI tindran un nombre de cursos virtuals considerablement més alt que enguany. Per això, a banda de les formacions específiques que es planifiquen a començament del curs que ve, proposem una formació d’urgència (amb una programació exquisida, adequada a les necessitats que ens heu fet arribar, amb tasques pràctiques i recursos atractius i diversos) que ens permeta encarar amb tranquil·litat i amb rigorositat els reptes que venen.

Curs de supervivència per a l’ensenyament d’idiomes semipresencial i a distància

El professorat de les EOI interessat a conéixer un poc millor els misteris de l’ensenyament telemàtic o que simplement vulga saber-ne més o vulga conéixer els recursos que han preparat les ponents Isabel Orellana (EOI d’Alacant) i María Teresa Pedro (EOI de Gandia) té una cita inexcusable en aquesta formació.

Tres sessions de connexió telemàtica (15 de juliol, de 10.00 a 13.00 h; 18 de juliol, de 10.00 a 12.00 h i 22 de juliol, de 10.00 a 12.00 h), un espai en Aules farcit de recursos i un rebost amb moltes aplicacions pràctiques.