III CONGRÉS ESTATAL EPA 2023

El III Congrés estatal d’Educació de Persones Adultes: un dret a noves oportunitats se celebrarà, en format híbrid amb participació presencial i en línia, els dies 24 i 25 de març de 2023 a la Facultat d’Educació de la Universitat d’Alacant. Aquest esdeveniment dona continuïtat als espais de diàleg, debat i convivència oberts pels dos congressos precedents i pren així el relleu del II Congrés organitzat amb èxit l’any 2022 pel Centro Autonómico de Formación e Innovación de Galícia.

Aquest congrés posa en valor projectes de futur i iniciatives innovadores que giren al voltant de sis àrees de debat inspirades en el Marc d’Acció de Marràqueix 2022: Aprofitar el poder transformador de l’aprenentatge i l’educació de persones adultes (AEA). S’hi analitzaran, per tant, qüestions referides a marcs i acords de governança, sistemes educatius per a persones adultes, qualitat de l’aprenentatge, inclusió socioeducativa, dominis d’aprenentatge i cooperació estatal i internacional.

Consulteu la pàgina III Congrés estatal EPA (també en castellà, gallec i èuscar)