Surfejant l’asfalt. El longboard i la seua aplicació a l’aula

El longboard és un esport emergent i inclusiu que atrau  bona part del nostre alumnat d’etapes secundàries.

Aquest curs, realitzat en l’IES Mediterrània de Benidorm durant el mes de maig,  va ser la primera formació presencial d’aquest any pandèmic 20-21 i  20 participants, professorat d’Educació Física , van poder apropar-se al món del longboard i les seues possibilitats didàctiques.

Tot el professorat participant ha valorat altíssimament  el curs, destacant la progressió d’exercicis, les sessions pràctiques i la informació facilitada. També ha destacat la gran labor feta pel ponent. El seu entusiasme ha contagiat a tot el professorat que han fet el curs amb molta implicació i ganes. Es notava que fer una formació presencial era una novetat enriquidora després de tant mesos de formació a distància.

En setembre, en la ciutat d’Alacant tornarem a oferir aquest curs. No t’ho pots perdre!!