Jornades ABP: Difusió de projectes i xarxa ABP

Al curs 19/20 vam començar amb l’itinerari formatiu “Acceptes el repte de l’ABP?” Per circumstàncies ja conegudes per totes i tots  no vam poder celebrar la Fira dels projectes tal i com estava previst per a conèixer i difondre aquells ABP que havíeu dut a terme.

En aquest moment tenim el plaer de comunicar-vos que ja estan publicades les Jornades per a centres pilots en ABP “Acceptes el *repte de l’ABP? Compatim els nostres projectes i fem xarxa ABP“,  amb la qual volem tancar aquest curs. Les jornades estan planificades per als dies 1 i 2 de juliol en horari de matí de 9:30 a 13:30 hores, esperant que no supose molt trastorn en la vostra organització interna.
La idea fonamental és compartir experiències entre els 6 centres pilots de la província d’Alacant (CEIP El Palmerar, CEIP Sant Blas, CEIP El Fabraquer, CEIP L’Almadrava, CEIP L’Ermita i CEIP Francisca Ruiz Miquel) i crear xarxa ABP, de manera que ens enriquim tots i totes de les vostres valuoses experiències.

Sabem que els claustres heu fet un gran esforç durant aquest curs tan complicat, i per això ha arribat el moment de felicitar-vos des del CEFIRE d’Alacant, i  tancar el curs donant visibilitat als vertaders protagonistes, vosaltres,  creant un espai de reflexió i aprenentatge entre els docents  implicats en el pilotatge.

A més aprofitarem per a presentar-vos el següent nivell (fase III) de l’Itinerari i la creació de la XARXA de centres ABP, on podreu trobar diferents projectes i idees relacionades amb el ABP.
Us animem a participar i emplenar el formulari Comunicació experiències Jornades ABP per a una adequada organització de l’esdeveniment. Us esperem!!