Aneu a la barra d'eines

COEDUCA La imatge de la dona al cinema

La passada setmana va finalitzar el curs a distància COEDUCA La imatge de la dona al cinema. 49 persones van poder fer aquesta formació dels 114 inscrits.

Per  aquest curs hem tingut el plaer de comptat com a ponent amb Luis López Belda, expert  Universitari en Cinematografia i Màster en Comunicació i Indústries Creatives. Doctorant en Comunicació i Imatge en l’Era digital. Redactor de cinema a Alacant. Codirector del podcast de cinema Captius del film i Crítiques en eixir. Coordinador de les activitats audiovisuals de Casa Mediterrani i de les taules redones cinematogràfiques de la Seu de la Universitat d’Alacant Membre del Cercle d’Escriptors cinematogràfics d’Espanya i  Professor d’estètica i història del cinema.

Els assistents van valorar molt positivament l’oportunitat amb aquest curs de descobrir i analitzar els rols de les dones al cinema, a més de descobrir algunes de les directores de cinema més actuals. Destaquen molt positivament  el gran llistat de pel·lícules oferit, la tria de materials i la gran quantitat de material penjat.