Repte 4 #ReptesCEFIRE en temps de confinament

Segurament heu pensat mil i una maneres de continuar en contacte amb el vostre l’alumnat, de fer-ho de la forma més pròxima i efectiva possible, amb la mateixa calidesa que féieu les classes a l’aula, amb el mateix entusiasme i la mateixa implicació o més. Llanceu un repte (#ReptesCEFIRE). Poseu un poema en l’escenari apocalíptic que vivim i demaneu que tothom en cerque un que s’adiga a una mirada clara i esperançadora. L’alegria no és un sentiment circumstancial, sinó consubstancial a l’ésser humà, tan fràgil sempre, perquè ho és per naturalesa, i tan fort quan s’enfronta a la pròpia supervivència. Posa un poema en el teu dietari apocalíptic. Les paraules curen els estats d’incertesa del cos i de l’ànima. Al remat, guanyareu més que no perdreu. Assaboriu uns versos terapèutics de la poeta valenciana anna montero (serenitat de cercles, 2004).