RECEPTES PER A L’AULA DE PLÀSTICA. YO ME LO GUISO, YO ME LO COMO

Durant el mes d’Abril va finalitzar aquesta formació que estava pensada per a realitzar-la en el MACA i amb la seua col.laboració, però a causa de la situació sanitària es va haver de realitzar a distància.

L’objectiu del curs consistia en oferir noves alternatives ajudant a orientar l’àrea de Plàstica de manera creativa, elaborant materials i propostes personalitzades a cada centre,des d’una mirada inclusiva i transversal.

Per a fer aquest curs hem comptat com a ponent amb Begoña Giménez, llicenciada en BBAA i professora de EPVA en l’ESO i Educació Primària.

El curs ha tingut unes valoracions excel·lents: DIVERTIT, DINÀMIC, PRÀCTIC, han sigut alguns dels adjectius utilitzats en les valoracions, sense oblidar la gran labor de la ponent  que ha sabut transmetre el seu entusiasme, fent cada sessió entretinguda, amena i interactiva.
Tractarem de tornar a oferir aquesta formació  de manera més presencial, proposta  demandada per tots els participants i tractarem també de que Begoña Giménez ens acompanye en altres formacions relacionades amb EPVA.