ESCÈNICA: les arts escèniques com a eina pedagògica i educadora.

KIKA GARCELÁN, MERTXE AGUILAR, MERCÉ TIENDA I TALLER PLACER.

Lloc: Sala L’Horta (Castellar-l’Oliveral, València)

PROGRAMA

DILLUNS 8 DE JULIOL

9.15 9:30 h. RECEPCIÓ I BENVINGUDA

9:30 a 14:00 h. L’OBJECTE I LA SEUA MANIPULACIÓ. MERCÉ TIENDA

DIMARTS 9 DE JULIOL

9:30 a 14:00 h. TALLER DE TEATRE. APROPAMENT A LA TÈCNICA INTERPRETATIVA. MERTXE AGUILAR

DIMECRES 10 DE JULIOL

9:30 a 14:00 h. HABITAR L’INSTAL·LACIÓ. KIKA GARCELÁN

DIJOUS 11 DE JULIOL

9:30 a 14:00 h. PRÀCTICA PERFORMATIVA A LES AULES. TALLER PLACER

L’Horta Teatre és una de les formacions teatrals més veteranes de la Comunitat Valenciana. Aquest any compleix 50 anys de presència en el panorama teatral valencià i espanyol que avalen una trajectòria professional que de forma continuada ha anat presentant les seues produccions al públic.

Al llarg de la seua trajectòria, L’Horta Teatre ha realitzat més de 3.000 representacions i ha produït més de 40 espectacles professionals. Amb el temps ha generat una forma de fer que ha definit el seu posicionament artístic i també la seua pròpia cultura empresarial. En aquest sentit, els espectacles de L’Horta Teatre, han desenvolupat un segell i un caràcter
particular que els diferencia i els identifica, i que els fa recognoscibles pel públic com un “producte cultural” de gran qualitat artística. També compta amb sala pròpia amb programació estable des de 1995, la Sala L’Horta i per
la que han passat més de 300.000 espectadors.