ESCÈNICA: les arts escèniques com a eina pedagògica i educadora.

PEPA CASES, KIKA GARCELÁN, SONIA ALEJO I EVA ZAPICO.

Presentació de CROMA, de l'Horta Teatre

 

Lloc: Sala L'Horta (Castellar-l’Oliveral, València)

PROGRAMA

DILLUNS 3 D'OCTUBRE

-17.00 h: RECEPCIÓ I PRESENTACIÓ
-17:30 a 20:30 h: ELS COS COM A FERRAMENTA EXPRESSIVA. PEPA CASES

DIMARTS 4 D'OCTUBRE

-17:30 a 20:30 h: PLÀSTICA ESCÈNICA, POSSIBILITATS NARRATIVES DE L'ESCENOGRAFIA. KIKA GARCELÁN

DIMECRES 5 D'OCTUBRE

-17:30 a 20:30 h: COM FER DEL COL·LEGI UN ESPAI TEATRAL. SONIA ALEJO

DIJOUS 6 D'OCTUBRE

-17:30 a 20:30 h: FERRAMENTES PER A LA CREACIÓ ESCÈNICA. EVA ZAPICO

DIVENDRES 7 D'OCTUBRE
-17.00 h: Recepció i assistència a una funció de l’espectacle CROMA, una història dibuixada, de PAU PONS.

-18.30 h: Descans

-19.00 h: Trobada l'equip i visita a l' espai escènic. Amb els intèrprets Joana Alfonso i Pau Blanco i l' equip de direcció Pau Pons i Kika Garcelán.

-20.30 h: Breu dinàmica d'avaluació de les jornades.

CROMA (2022) és un peça que s'estrenarà el proper octubre. El projecte proposa una oda a la imaginació i l’expressió artística plàstica i teatral des de l’estimulació estètica i lúdica de l’experiència visual i sonora dels sentits. Volem fomentar la curiositat i l’aprenentatge dels primers anys de vida posant en valor el plaer del pintar per pintar, dibuixar per expressar- se, jugar per aprendre i gaudir i embrutar-se per conéixer i reconèixer el món que els envolta. I posar en valor l’expressió teatral i plàstica com a instrument de comunicació per als més menuts però també per a persones que no empren la llengua oral i escrita per a comunicar-se.

L’Horta Teatre és una de les formacions teatrals més veteranes de la Comunitat Valenciana. Més de quaranta anys de presència en el panorama teatral valencià, i espanyol avalen una trajectòria professional que de forma continuada ha anat presentant les seues produccions al públic.

Al llarg dels seus 48 anys de trajectòria, L'Horta Teatre ha realitzat més de 3.000 representacions i ha produït més de 40 espectacles professionals. Amb el temps hem generat una forma de fer que ha definit el nostre posicionament artístic i també nostra pròpia cultura empresarial. En aquest sentit, els espectacles de L'Horta Teatre, han desenvolupat un segell i un caràcter particular que els diferencia i els identifica, i que els fa recognoscibles pel públic com un “producte cultural” de gran qualitat artística. També compta amb sala pròpia amb programació estable des de 1995, la Sala L'Horta i per la que han passat més de 300.000 espectadors.