A pie

VISITA DIDÀCTICA 

EXCLUSIVA PER AL PROFESSORAT

 

INSCRIU-TE ACÍ

Aquesta activitat formativa, per les seues característiques no comporta cap certificació.

En cas que les inscripcions confirmades superen les places ofertades es podria habilitar una altra sessió en un nova data.

 

Data: DIMARTS 2 DE NOVEMBRE

Hora: 18h

Durada: 1h

 

A PIE

És una instal·lació sonora on habiten la música, la mecatrònica, el dibuix, el teatre i el so.
Una simfonia de sons en 6 moviments que recorre 6 etapes de la vida: gestació, naixement, infància, adolescència, edat adulta i retorn.
Des d’un cervell d’extraordinàries dimensions, ple de calaixos automatitzats, a través del so, la paraula, la frase, teixides amb el so, intentaran mostrar i dialogar amb l’espectador (xiquet, xiqueta i adult) sobre una experiència vital tan forta com la maternitat i la paternitat: les seues dificultats, pors, angoixes i, per què no, els seus riures i alegries.
Aquestes paraules i frases que formen part de la dramatúrgia d’aquest projecte han sigut oferides per col·lectius de grups en perill d’exclusió social i cultural, i per persones anònimes.
En definitiva, posem davant de “l’espectador xiquet i xiqueta” una altra manera de percebre l’experiència escènica, atés que aquesta instal·lació sonora formarà part de l’escenografia d’un futur projecte teatral.

ARTISTA: José Antonio Portillo
PRODUCCIÓ: Institut Valencià de Cultura / Temporada Alta / Diputació de Castelló
MÚSICA: Enric Monfort
DIBUIX: Carmen Puchol
MECATRÒNICA: Xavi García
MEDIACIÓ INTERCULTURAL: Raúl Riebenbauer
SOLUCIONS DE SO: Juanma Tuixans