EPISODI I: Pandèmia i Societat.

Concha Fernández Martorell

Aprendre per habitar el món.

Concha Fernández és Doctora en Filosofia per la Universitat de Barcelona i Catedràtica de Filosofia.
Va ser directora de l’INS Mediterrània de 2005 a 2009 i de l’INS Menéndez y Pelayo de 2011 a 2017.
És autora de El aula desierta: la experiencia educativa en el contexto de la economía global. Ha participat en la publicació del MACBA Pedagogies i emancipació.
Ha realitzat diversos articles i col·laboracions en periòdics i revistes: El País, Revista de Occidente, El viejo topo, Astrágalo, Quimera, etc. i comunicacions i ponencies en diverses Universitats espanyoles; Ateneu Barcelonés; Institut del Teatre; ACEC.

Enric Senabre Carbonell

Utopies i distopies en temps de pandèmia.

Enric Senabre Carbonell és professor de Filosofia a l’IES Ramon Llull de València. Ha publicat diversos llibres de divulgació filosòfica, ètica, política i ús de les TIC com El viatge d’Atena i L’infinit no s’acaba mai; articles a revistes com L’Espill, El Diari de l’educació i Quaderns de  Filosofia i Comunicacions en diversos congressos i jornades. Ha guanyat premis d’innovació pedagògica de la Conselleria d’Educació, Premi Micalet i la Fundació Bromera per al foment de la lectura.

La seua darrera publicació és Generació C. Conviure amb la pandèmia.

http://observatoridelaciutadania.blogspot.com

IES SEDAVI

Encerrados. Memorias del confinamientos.

Rafa Palomares Carrasco (València, 1975). Llicenciat en Filologia Hispànica i amb Diploma de Postgrau Teatre en l’educació (UV), és professor de Secundària (Llengua castellana i Literatura i Arts Escèniques i Dansa) i co-director de Projecte Inestable, aquí i en els centres educatius en els quals ha treballat escriu, dirigeix, produeix i forma en teatre des de 2003.

Imparteix formació en Didàctica de la dramatització per a docents en cursos del CEFIRE (Conselleria d’Educació) i en el Màster en Teatre Aplicat (Universitat de València), amb la coordinació de la Trobada de Teatre Jove i l’elaboració de materials didàctics teatrals amb l’equip de redacció del Màster de Teatre Aplicat (Universitat de València) per a institucions com CulturArts o editorials com Vicens Vives.