Aneu a la barra d'eines

Introducció a la programació per competències a l’àmbit artisticoexpressiu

Curs a distància de 25 h

En aquesta formació es fa una reflexió sobre la programació per competències a l’àmbit artisticoexpressiu, partint de les especialitats de Música, Educació Física i Arts plàstiques. En ella s’abordaran les principals implicacions com són el disseny, la transposició didàctica i l’avaluació per competències. També es facilitarà un banc de recursos.

Us recordem que aquest curs està triplicat per a poder acollir a un major nombre de participants. Només us podeu apuntar a un dels tres (21EL96IN008 – 21SA96IN004 – 21GA96IN009). En cas de trobar duplicitats (inscripcions a més d’un curs), procedirem a anul·lar totes les sol·licituds.

21EL96IN008 #CEFIRE Elda – Informació i inscripcions

21SA96IN004 #CEFIRE Sagunt – Informació i inscripcions

21GA96IN009 #CEFIRE Gandia – Informació i inscripcions