Aneu a la barra d'eines

Dia de l’esport

Coincidint amb el dia de l’esport, molts centres de la nostra Comunitat celebraren el passat divendres 5 d’abril la festa de l’esport. Com no podia ser d’altra manera, el nostre Centre Ruiz Jiménez va participar activament amb aquesta proposta.

Es portà a terme una gimcana esportiva dins de les nostres instal·lacions composta per diferents proves com per exemple una pista americana, un mini bàsquet, bolos entre altres, fins i tot un circuit per a tricicles i patinets. Totes les proves adaptades i modificades perquè tot el món poguera gaudir d’aquesta iniciativa per a l’esport.

L’alumnat va poder realitzar proves i jocs diferents del que acostumen, sent una experiència enriquidora amb tots els aspectes, saludable físicament per una banda, i divertida i emocionant per altra. En definitiva va estar una activitat molt interessant tant per a xiquets i xiquetes com al personal del centre, ja que es va fer unió i cooperació entre tots. De segur que va ser una experiència que no oblidaran i repetiran any rere any.