TRENCANT BARRERES

Durant el mes de març l’alumnat i professionals de les aules 9, 11 i 12 han estat participant en un projecte que ha dut a terme el col·legi Carmelites. 

En aquest projecte, l’alumnat de 3r de l’ESO ha estat analitzant les barreres arquitectòniques presents a la ciutat de Gandia, i no hi havia millor manera de fer-ho que veient-ho i vivint-ho ells mateixos, així doncs, ens han acompanyat a les diverses eixides a l’entorn, de forma que hem pogut gaudir d’unes magnífiques jornades de convivència alhora que es feia l’anàlisi d’aquestes barreres. 

Aquestes eixides han consistit en veure l’art urbà de la localitat, visitar l’exposició del ninot a la Casa de la Marquesa i realitzar una ruta per les diferents falles de la ciutat, inclosa la falla del col·legi Carmelites. Podem dir que Gandia és una ciutat amable, tot i que encara li queda camí per fer. 

Com a cloenda d’aquestes jornades, l’alumnat de Carmelites va vindre a visitar el nostre centre i nosaltres preparàrem un esmorzar com acomiadament. Ha estat un plaer poder acompanyar-vos en aquest projecte tan bonic i important per nosaltres i per la ciutat de Gandia. 

Durante el mes de marzo el alumnado y profesionales de las aulas 9, 11 y 12 han estado participando en un proyecto que ha llevado a cabo el colegio Carmelitas. 

En este proyecto, el alumnado de 3º de la ESO ha estado analizando las barreras arquitectónicas de Gandía, y no había mejor manera de hacerlo que viéndolo y viviéndolo ellos mismos, así que nos han acompañado a las diversas salidas al entorno, de forma que hemos disfrutado de unas magníficas jornadas de convivencia mientras se hacía el análisis de estas barreras. 

Estas salidas han consistido en ver el arte urbano de la localidad, visitar la exposición del ninot en la Casa de la Marquesa y realizar una ruta por las diferentes fallas de la ciudad, incluida la falla del colegio Carmelitas. Podemos decir que Gandía es una ciudad amable, aunque todavía le queda camino por hacer. 

Como cierre de estas jornadas, el alumnado de Carmelitas vino a visitar nuestro centro y nosotros preparábamos un desayuno. Ha sido un placer poder acompañaros en este proyecto tan bonito e importante para nosotros y por la ciudad de Gandía.