Ciutarts

Estudiants, menors tutelats i refugiats ucraïnesos mostraran que "un altre món és possible" en una ruta educativa.

Al voltant d'una trentena de joves --entre alumnes de Batxillerat, menors tutelats i xiquets refugiats procedents d'Ucraïna-- participaran en València en una activitat socioeducativa que pretén "demostrar que una altra educació i que un altre món són possibles" i que l'alumnat "té molt a dir a favor de la diversitat i la pau".

Així, sota el lema 'Ciutarts: València, de portes obertes a l'acolliment', dimarts que ve, 3 de maig, des de les 16:30 fins a les 19:30, es desenvoluparà aquesta trobada en el qual participen centres educatius, d'acolliment de menors i de la secció de l'IES conselleria amb el Centre Específic d'Educació a Distància de la Comunitat Valenciana (CEEDCV) i entitats sense ànim de lucre. Els alumnes de Batxillerat s'encarreguen d'oferir aquest projecte d'aprenentatge-servei dirigit als menors que, en situació de vulnerabilitat, estan tutelats per la Conselleria d'Igualtat i a càrrec de la Fundació Diagrama. En concret, participaran quatre centres de Gátova, Torrent, Llosa de Ranes i València.

L'activitat es planteja com una ruta cultural circular que discorrerà des de la plaça de Sant Sebastià fins a les Torres de Serrans, passant per les Torres de Quart, l'Asil del Marqués de Camp, el Convent del Carmen i la Font dels Xiquets; i de tornada, fins al umbracle del Jardí Botànic, passant per les muralles musulmanes, el Portal de la Valldigna i la capella de l'Antiga Casa de la Misericòrdia.

El Centre Específic d'Educació a Distància és l'únic centre públic i gratuït de la Comunitat Valenciana amb una oferta completa d'estudis a distància per a adults.

46025799@edu.gva.es

C/ Casa de la Misericòrdia, 34 46014 València 
Tel. 96 120 69 90 extensión 2

Plaça Dr. Berenguer Ferrer, 11 - 46014 València
Tel. 96 120 69 94 extensió 2.