QUÈ PASSARÀ AMB EL MEU COMPTE DE CORREU @gva.es DE HORDE WEBMAIL?

Per què tinc dos comptes de correu?
Des d'octubre de 2021 tots els docents de la Comunitat Valenciana disposen d'un nou compte de correu associat a la seua Identitat Digital sota el domini @edu.gva.es. Aquest compte de correu ja es pot utilitzar. S'accedeix a ell en l'adreça https://outlook.office.com/amb la Identitat Digital com a credencials d'accés.

A més, el compte de correu antic sota el domini @gva.es continua estant operatiu. Tots dos comptes conviuran mentre dure el procés de transició.
El procés de transició de comptes durarà fins a finalitzar el present curs 2021/22. En aquest moment està previst que deixe d'estar operatiu el compte de correu antic del domini @gva.es

Puc utilitzar el correu en el mòbil?
Es pot utilitzar l'App d'Outlook per a Android i iOS. No es necessita cap mena de configuració. Tan sols és necessari autenticar-se amb les credencials de la Identitat Digital.

A partir de quan rebré els correus oficials en el compte de @edu.gva.es?
Al llarg del procés de transició, Conselleria deixarà d'enviar comunicats al compte antic i els enviarà al compte nou. Es recomana consultar tots dos comptes fins que l'antiga deixe d'estar operativa.

Hi haurà migració automàtica @gva.es?
No hi haurà redirecció de nous missatges entrants ni tampoc migració dels antics missatges. Per aquest motiu, la nostra recomanació és realitzar una còpia de tota aquella informació que es trobe emmagatzemada en les bústies del compte antic (com per exemple missatges, contactes o esdeveniments en el calendari).

Quant temps conviuran les dues juntes?
El procés de transició de comptes durarà fins a finalitzar el present curs 2021/22. En aquest moment està previst que deixe d'estar operatiu el compte de correu del domini @gva.es.