Aneu a la barra d'eines

Identitat Digital i Correu edu.gva.es

Com puc accedir a la meua Identitat Digital?

31 d'Octubre de 2021 | Comentaris tancats a Com puc accedir a la meua Identitat Digital?

Els professors poden comprovar la seua identitat digital des de l’escriptori Itaca3. A més, els tutors poden consultar el DNI dels alumnes en el mòdul Itaca Docent. Els estudiants poden veure la seva identitat digital a la Web Familia. Per a més detalls sobre com accedir a les identitats digitals podeu fer clic en aquest enllaç. 

Com puc comprovar la Identitat Digital del meu centre?

31 d'Octubre de 2021 | Comentaris tancats a Com puc comprovar la Identitat Digital del meu centre?

Per a tots els centres, es crea un compte [códigodecentro]@edu.gva.es, que és la identitat digital del centre. Es pot consultar des del mòdul de Gestió Administrativa d’Itaca 3, a la secció Gestió>Data del centre. Per a més detalls sobre com accedir a les identitats digitals podeu fer clic en aquest enllaç.

Substituiré un professor d’un centre de CDC, perdré la meua identita digital quan acabe la substituciò?

31 d'Octubre de 2021 | Comentaris tancats a Substituiré un professor d’un centre de CDC, perdré la meua identita digital quan acabe la substituciò?

La identitat digital és per a tota la vida laboral al Ministeri d’Educació, i tot i que la relació laboral s’extingeix durant un temps, com pot ser el cas de les bosses provisionals, la identitat digital segueix activa. Per tant, pots seguir utilitzant-lo, encara que no estiguis en cap centre, excepte que no podràs accedir … Read more

Com puc accedir al meu compte de correu electrònic?

31 d'Octubre de 2021 | Comentaris tancats a Com puc accedir al meu compte de correu electrònic?

Podeu accedir al vostre compte de correu electrònic a través de l’aplicació web en línia  Outlook: correu electrònic personal i calendari de Microsoft gratuïts (live.com) utilitzant qualsevol sistema operatiu i la vostra identitat digital. Per a instruccions més detallades podeu consultar aquest enllaç