Aneu a la barra d'eines

Alessandro i Tissot

D'Alessandro i Tissot

Data de publicació de l'entrada: 21/02/2021

Dins de les Jornades de Divulgació del nostre projecte Erasmus Plus, aquesta setmana tenim el plaer de poder treballar amb dos professionals establerts a Bèlgica: Agostina D'Alessandro, ballarina, coreògrafa i professora, cofundadora de SoloConversations, Dance Collective i professora del Royal Dance Conservatory of Antwerp i Alexandre Tissot, ballarí i professor del Conservatori d'Art Dramàtic de Mons (Bèlgica) i del Physical Theater en la Fontys Danbce Academy (Tilburg - Holanda). Estaran treballant amb nosaltres els dies 17 i 18 de febrer.

17 i 18 de febrer de 2021: Malgrat aquesta distopia que ens ha tocat viure i la pausa forçada d’alguns projectes i accions previstes, seguim endavant amb molta il·lusió gràcies a la implicació de professionals que dia a dia fan possible que siga així. Aquesta setmana, dins del programa de Divulgació del nostre projecte Erasmus, hem gaudit del treball de dos professionals afincats a Brusseles, Agostina d’Alessandro i Alexandre Tisot. Amb ells hem bucejat pel concious release i el physical theater i hem pogut ampliar els camins cap a eixides formatives en el marc europeu.

Aquestes jornades se sumen a la sessió del mes de gener de Lucía Jaén, alumna diplomada i col·laboradora del projecte a Copenhaguen.

El present projecte està cofinançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea. El contingut d'aquesta publicació és responsabilitat exclusiva del Conservatori Professional de Dansa i ni la Comissió Europea, ni el Servei Espanyol per a la internacionalització de l'Educació (SEPIE) són responsables de l'ús que puga fer-se de la informació ací difosa.

Conservatori Professional de Dansa
Camí de Vera, s/n - 46022 - València
961 206 810
Ubicació Google Maps
© 2019 Generalitat
Conselleria d'Educació, Cultura i Esport
Avís legal | Mapa web | Contacte | Accessibilitat
bandera_union_europea_ca_ES
Conservatori Professional de Dansa
Camí de Vera, s/n - 46022 - València
961 206 810

Contacta cdansa

Ubicació Google Maps
© 2019 Generalitat
Conselleria d'Educació, Cultura i Esport
Avís legal | Mapa web | Contacte | Accessibilitat
bandera_union_europea_ca_ES