Projecte iniciat al centre al curs 2003-04. És un projecte que ha anat creixent any darrere any, incorporant noves activitats i noves col·laboracions, però que ha tingut sempre un objectiu i una filosofia fonamental que ha segut crear un espai des d’on apropar a les famílies al centre i des d’on aprendre els uns dels altres.

XIX EDICIÓ – CURS 2022/2023
TALLER DE MARES I PARES
«ESTEM A TEMPS»

Famílies Ed. Infantil 3/4 anys

El taller de mares i pares «Estem a temps» és un espai de reflexió, orientació i de compartir temes i situacions que estan molt relacionades amb l’educació dels nostres fills i filles.

La dinàmica del taller és formar un grup de treball on compartir l’experiència de ser pares i mares i al mateix temps parlar d’aspectes vitals a l’hora d’educar, guanyant en seguretat i decisió front els desafiament i reptes que se’ns van a presentar en la criança.

El taller comença el 18 d’octubre fins el 20 de desembre, amb una sessió setmana en dimarts de 15:30 a 17h a l’aula de música del CEIP Botànic Calduch.

Taller dirigit a les families d’Educació Infantil 3 i 4 anys matriculades al CEIP Botànic Calduch.

El taller està organitzat per el CEIP Botànic Calduchi i dirigit per Jose Gisbert, psicòleg i tècnic de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Vila-real

Us deixem l’enllaç al formulari d’inscripcions, que cal complimentar fins el proper dilluns 17 d’octubre.
Qualsevol dubte o consulta, al 12004357@edu.gva.es

FORMULARI INSCRIPCIÓ TALLER «ESTEM A TEMPS»

BLOC 1 INF3/4. SESSIÓ 1. PRESENTACIÓ. EL QUE XIQUETS I XIQUETES PODEN FER I APRENDRE A LA SEUA EDAT

Us deixem els videos que hem visualitzat avui, el d’Elsa Punset i el de Carles Capdevila «Educar amb humor», per a visualitzar, paga la pena la seua visualització per arribar i eixir de casa amb les nostres xiquetes i xiquets amb un somriure.
Recordeu fer el xicotet deure que ens ha encomanat José Gisbert per a la sessió del proper dimarts 25 d’octubre.

Us deixem ací els deures de la 1a Sessió