Skip to toolbar

Preguntes més freqüents (FAQ)

Necessites ajuda? Ací tens les respostes més freqüents que et poden permetre resoldre els dubtes que et poden sorgir sobre Aules. Sempre en construcció

Generals

Com puc entrar al “nou” Aules?

Un dels canvis que s’han realitzat enguany fa referència a l’existència de diferents “sabors”. Per entrar a Aules es fa en funció de l’ensenyament que s’impartisca:

Sóc docent i no puc accedir a Aules

Els accessos a Aules del personal docent de la Generalitat es realitzen amb l’usuari i contrasenya d’Ítaca. Pot comprovar la seua validesa accedint a https://itaca.edu.gva.es. Si vosté no recorda l’usuari o la contrasenya d’Itaca, ha de cridar al SAI (961 20 76 85) perquè li restablisquen la contrasenya d’Ítaca; una vegada restablida intente accedir primer a Ítaca i després a Aules per a comprovar la validesa.

El meu alumnat no pot accedir a aules (problemes de contrasenya)

Per defecte en Aules la contrasenya per a l`alumnat està formada per les 3 primeres lletres del primer cognom seguit de la data de naixement, per exemple, per a Maria López que va nàixer el 25 de maig de 2013 la contrasenya será lop250513.En el cas que l’alumne o alumna no puga accedir d’aquesta manera és possible haja canviat la contrasenya de manera prèvia, o que algunes de les dades que s’hagen pres d’Itcaca per a generar la contrasenya siguen errònies.
Els docents disposen del permís per a reiniciar la contrasenya de l’alumnat si fora necessari, per a això:
• Administració
• Aules
• Les meues aules virtuals
• Restaurar contrasenya alumnes,
O directament en la URL:

https://aules.edu.gva.es/eso/local/aules/centros_usuarios_controller.php?opt=resetpassword

No puc crear aules virtuals per al meu alumnat

Aules està sincronitzat amb Itaca i, fins el moment en que no estan gravats els horaris del professorat amb els seus grups en Itaca, la possibilitat de crear aules no està habilitada. En el moment en que l’equip directiu haja incorporat aquest horari, automàticament (en 24-48 hores) ja li apareixeran les aules disponibles segons els grups que dispose.

FP Semipresencial

Com puc crear agrupaments de matrícula amb el meu alumnat de FP Semipresencial

L’eina per a realitzar agrupaments ja està disponible.
La podrà trobar en:
• Administració
• Aules
• FP Semi
• Agrupar
O bé en la URL:

https://aules.edu.gva.es/semipresencial/local/aules/fpsemi_controller.php?act=agrupa

No apareix alumnat a FP Semipresencial (sincronització)

La matrícula d’alumnat i personal docent es realitza de forma automàtica tots els dies.
Per a això, és necessari que l’alumnat estiga adscrit a algun grup amb docència semipresencial, i que el personal docent tinga assignat els grups en el mòdul d’horaris d’Itaca.