Possibilitat d’esborrat de cursos

S’ha implementat la possibilitat de l’esborrat de cursos per part dels directors dels centres educatius. Per tal d’accedir a aquesta nova funcionalitat, en l’apartat d’administració, la persona amb el rol de director ha d’accedir a la seva pàgina d’administració, seleccionar “el meu centre” (per tal de poder veure les aules virtuals creades pels docents del seu Claustre).

Una vegada li dóna a “veure les aules virtuals” li apareix el següent:

I com es pot comprovar ja li apareix una paperera per tal de poder esborrar cursos.

Recordeu que els cursos esborrats no poden recuperar-se. Per tant s’ha d’anar amb molt de compte abans de procedir a l’esborrat. També és important recordar que si al llarg de tres mesos no hi ha cap tipus d’activitat en un curs, el mateix s’esborra automàticament.