Xarrada Ciberseguretat

A LIFE OF HACKING : HACKEAR LEGALMENTE Y COMO VIVIR DE ELLO

Ponentes: D. David Pérez y D. José Picó

David Pérez, cofundador de LAYAKK, és Enginyer superior de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de València (UPV), autor de llibres, articles, ponències i cursos de seguretat i un dels pocs professionals que han obtingut la certificació GIAC Security Expert (GSE).


José Picó és cofundador de LAYAKK. Llicenciat en Informàtica, CISSP i autor de diverses eines de seguretat, articles, llibres i ponències. Responsable del Laboratori d’Anàlisi de Seguretat de Productes TIC de LAYAKK (acreditat per a avaluacions LINX i Common Criteria) i integrant del grup d’experts per a la definició del nou esquema de certificació europeu de productes 5G (EU5G AHWG)”

En aquesta xarrada podràs conéixer projectes de hacking realitzats per LAYAKK en entorns reals, amb vídeos demostrant algunes de les tècniques reals empleades i amb explicacions detallades de les dificultats tècniques trobades i com es van resoldre. També farem una xicoteta demo en viu d’una eina programari desenvolupada per nosaltres per a la identificació d’emissors Wifi.