Aneu a la barra d'eines

Inici curs 2021-22

La primera setmana del curs es dedicarà realitzar les Jornades d’Acollida de l’alumnat per nivells.  Cada nivell acudirà al centre únicament el dia i hores establertes al calendari. Les classes amb normalitat s’iniciaran el 13 de setembre. El servei de transport escolar per a alumnat ESO funcionarà els dies 8 i 9 de setembre, dies de Jornades d’Acollida als quals el transport replegarà a l’alumnat transportat a les 10:30h per a tornar-lo a casa. A partir del 13 de setembre, el transport funcionarà en l’horari habitual del centre.

L’ús de mascareta és obligatori en tot el recinte escolar. No es podrà acudir al centre en les següents situacions:

  • Presentar símptomes compatibles amb la COVID-19
  • Estar en situació d’aïllament per haver donat positiu per la COVID-19
  • Estar a l’espera del resultat d’una Prova Diagnòstica d’Infecció Activa (PDIA)
  • Estar en quarentena domiciliària per ser contacte estret d’alguna persona diagnosticada de COVID-19

Calendari Jornades d’Acollida:


Dimecres 8 de setembreDijous 9 de setembreDivendres 10 de setembre
Nivells Jornada AcollidaTots els 1r d’ESO
Tots els 3r d’ESO
Tots els 2n d’ESO
Tots els 4t d’ESO
Cicles Formatius vesprada
1r i 2n de Batxillerat
Cicles Formatius matí* i FPB
Horari8:15-10:30h2n i 4t ESO: 8:15-10:30h
CCFF Vesprada: 16:00-18:30h
8:15-10:30h

* El CFGS d’Estètica Integral i Benestar en la modalitat semipresencial realitzarà la Jornada d’Acollida per videoconferència (Divendres, 10 de setembre). 1r curs a les 9:30h i 2n curs a les 11:30h. Divendres a primera hora del matí penjarem a la web els enllaços a les sales Webex des d’on es realitzaran les videoconferències.

Xarxa Llibres- L’alumnat que participe en el programa Xarxa Llibres replegarà el lot de llibres el dia de la Jornada d’Acollida (el/la tutor/a els hi repartirà) a excepció de l’alumnat matriculat al centre que va participar en el procés d’admissió i incidències, que rebran el lot de llibres a partir del 13 de setembre.