Aneu a la barra d'eines

I.E.S. La Vereda centre pilot del projecte Centres Digitals Col.laboratius ( C.D.C. )

office365

L’I.E.S. La Vereda ha sigut un dels Centres seleccionats entre els 50 centres pilot de la Comunitat Valenciana on implantar el nou model de Centre Digital Col·laboratiu (CDC) a partir del mes d’abril.

Els cinc pilars dels CDC són el sistema operatiu Lliurex, la plataforma AULES, la plataforma Web família, les pàgines web de cada centre educatiu, allotjades en el PortalEdu, així com la plataforma Office 365 de Microsoft controlada per la Generalitat, que complementa a les anteriors, i que potencia l’ús de les TIC en els centres educatius, proporcionant comptes de correu electrònic i fomentant el treball col·laboratiu tant en l’àmbit de centre com entre professorat i alumnat.

La implantació de la nova plataforma Microsoft 365 comença el 26 d’abril i prèviament es s’ha fet una formació a les dues persones del centre seleccionades, amb el compromís per totes dues d’exercir de lideratge i acompanyament als companys i companyes del centre.