INSTRUCCIONS ALUMNAT/FAMÍLIES COVID-19 CURS 2020-21

Per tal de generar un funcionament que respecte al màxim les mesures de seguretat i protecció de la salut indicades per les autoritats sanitàries, hem generat un document d’instruccions per a l’alumnat. A les Jornades d’Acollida es revisarà el document però és molt important que les famílies i l’alumnat de centre descarregue el document i faça una lectura reposada del mateix per tal d’estar ben informats de les mesures que necessàriament hem d’implantar. Cal tindre en compte que l’incompliment de qualsevol d’aquestes normes pot posar en perill la salut de la resta de membres de la Comunitat Educativa del nostre centre.

Instruccions Alumnat curs 2020-21

Instruccions Alumnat usuari del transport escolar curs 2020-21

*Algunes parades no apareixen al plànol que ni ha enllaçat al document. Continuem treballant en el tema. En cas que no troben la parada demanada, es poden posar en contacte amb el centre per informar-se.

Informació Famílies COVID-19