TRANSPORT CURS 2020-21

Hui publica el DOGV la convocatòria d’ajudes individuals per al servei de transport escolar per al curs 2020-2021. L’alumnat que ve de 6é de primària dels col·legis adscrits ja han fet la petició als documents de la matrícula. L’alumnat de l’IES que aquest curs ha fet ús del transport escolar de Conselleria tindrà accés a través de Web Família a l’esborrany de petició de transport per al curs que ve. Si no volen canviar la parada que han utilitzat aquest curs perquè el curs que ve utilitzaran la mateixa, han de confirmar l’esborrany i enviar-nos per correu electrònic còpia a la direcció 46022543.secret@gva.es.  Si volen canviar la parada que han utilitzat aquest curs hauran de vindre al centre per a fer la sol·licitud de nova parada. El termini per al tràmit del transport escolar serà fins al 15 de juliol.