CALENDARI ADMISSIÓ ESO I BATXILLERAT

El DOGV de hui dilluns, 25 de maig, publica la Resolució de 21 de maig del director general de Centres Docents per la qual s’estableix el calendari d’admissió de l’alumnat en els centres públics i privats concertats de la Comunitat Valenciana que imparteixen ensenyaments d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat per al curs 2020-2021. Podeu descarregar-vos la resolució des d’aquest enllaç.  A l’ultima pàgina del document ni ha un quadre resum del calendari d’admissió amb les dates clau.

El DOGV del 27 de maig publicava una CORRECCIÓ d’errades de la Resolució de 21 de maig sobre el calendari. Podeu descarregar-vos el quadre-resum del calendari des d’aquest enllaç.

La Conselleria d’Educació ha preparat una pàgina web amb tota la informació i l’accés a l’aplicació telemàtica per al procés d’admisió. Accés a la pàgina de Conselleria des d’aquest enllaç.

Vídeo explicatiu de com obtindre la clau d’admissió.